Over mij

Mijn naam is Ingrid Soekroella en ik ben The Bohemian Catlady.
Mijn bedrijfsnaam ontstond in 2019, maar ik ben al sinds 1999 werkzaam als creatieve, ambachtelijke maker/kunstenaar en sinds 2002 als ondernemer. Mijn bedrijf heeft in de loop der jaren al verschillende namen gehad, maar de huidige past mij het beste.
Bohemian staat voor artistiek, creatief en een vrije geest en catlady staat voor mijn liefde voor katten.
Katten en kunst zijn dan ook de belangrijkste thema's in de producten die ik creëer.

Ik heb al sinds mijn jeugd een fascinatie voor interieur. Dat begon met mijn slaapkamer die ik al op jonge leeftijd naar eigen inzicht inrichtte.
Later zette zich dat voort in de inrichting van mijn huis en verschillende pop up winkels die ik heb gehad.
Ik omring mezelf graag met bijzondere, 'gekke' dingen en veel kleur. De kat is mijn beste gezelschap.
Mijn interesse in interieur heb ik vandaag de dag omgezet naar het ontwerpen en met de hand vervaardigen van interieuraccessoires.
Ik hou van kleur, van katten en van kunst en deze mix van interesses resulteert in producten en collecties die uniek en onderscheidend zijn.
Het liefst maak ik lampen of lampenkappen met uitgesproken prints, maar ook kussens en kandelaars behoren tot mijn favoriete interieuraccessoires.

Ik heb in de afgelopen 15 jaar met regelmaat pop-up winkels gerund in o.a. Almere en van 2020 t/m 2024 in Hilversum. Ik heb dit met plezier gedaan, alleen nu is het tijd voor een andere manier van ondernemen. Ik wil meer tijd overhouden voor het bedenken en maken van nieuwe collecties.
Je kunt mijn producten voortaan online kopen en sinds mei 2024 bij de Winkeltjes in Zeewolde (een shop in shop concept). 
Op afspraak ben je welkom in mijn eigen atelier in Almere centrum.
Handig als je iets op maat wilt bestellen of de producten in het echt wilt zien.
Voor live shoppen kan je ook terecht in Zeewolde, echter is daar maar een beperkte collectie verkrijgbaar. Het leuke is dat daar ook nog een selectie cadeautjes te koop is. Deze staan niet in de webshop.

Bezoekadres
Per 1 april 2024 heb ik geen fysieke winkel meer, maar wel een atelier in hartje winkelcentrum Almere stad. Ik ben gevestigd in creatieve/culturele broedplaats 'de Voetnoot'.
Hier kan je op afspraak langskomen als je iets wilt bekijken of kopen. Er is pin aanwezig.
Ook kan je mijn stand binnen het shop in shop concept 'de Winkeltjes' in het winkelcentrum van Zeewolde bezoeken.

|